Dream of Norway Caravan

Om oss

Om oss

Hvis du lurer på hvor du skal begynne når du tenker på å kjøpe husvogn, er du på rett vei når du kontakter oss. Vi møter deg med et smil og positiv innstilling. Vi skal hjelpe deg hele veien fra du begynner å tenke på husvogn til du sitter og slapper av i sofaen med en kaffe og nyter utsikten i din splitter nye Dream of Norway Lodge. Spesialtilpasset deg og forholdene i ditt område, det seg være fjord eller fjell.

Vi i Dream of Norway har 15 års erfaring innen husvognsalg og -transport. Etter mange år i denne bransjen har vi tilegnet oss meget god innsikt om hva vi nordmenn ser etter i en husvogn. Derfor har vi nå startet salget at våre splitter nye lodger som er en liten revolusjon innen husvogner.

Sertifisert gasstekniker, håndverkere med spesialkunnskap om husvogner, sjåfører du kan stole på. Vi vet hvor feilene er, hvordan de oppstår og hva som kan gjøres med problemer som kan oppstå i en husvogn. Med denne kunnskapen har vi bygget denne lodgen som overgår det meste av masseproduserte standardvogner. Kundeservice er det vi setter høyest her hos oss. Vi strekker oss langt for å gjøre kunden fornøyd, og vi følger alltid opp etter et salg!

Vi er alltid behjelpelige med alle aspekter innen salg, transport og klargjøring.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat om det vi kan aller best – husvogner.

Våre ansatte

Daglig leder, salg, gasstekninker

Bernt K. Bratthammer

976 79 851

bernt@dreamofnorway.no

 
Salg, transport

Rolf Bratthammer

970 80 022

rolf@dreamofnorway.no

Salg, design, regnskap

Helle Bratthammer

957 58 698

helle@dreamofnorway.no

Webansvarlig

Marielle Kvamme Bratthammer

900 34 114

mariellebratthammer@gmail.com

Våre partnere

Rolf Bratthammer Transport

Belle Bespoke Holiday Homes

Pemberton Lesure Homes

Arronbrook Leisure Homes

Du er den mest betydningsfulle personen i firmaet Dream of Norway. Enten du ringer, skriver en mail, en tekstmelding eller kommer på personlig besøk. Du er ikke avhengig av oss – vi er avhengig av deg. Du forstyrrer oss ikke i vårt arbeid – du er grunnen til at vi arbeider her. Vi gjør ikke deg en tjeneste ved å betjene deg – det er faktisk du som gjør oss en tjeneste ved å komme til oss i Dream of Norway med dine ønsker.

Vi er her for å hjelpe deg til å få drømmen om den perfekte husvogn/logde oppfylt.